Calopar.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Calopar - Dolj!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Calopar - Dolj!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Calopar - Dolj!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Calopar - Dolj.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Calopar, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Calopar judetul Dolj, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Calopar? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Calopar!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Calopar - Dolj? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Calopar.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Calopar! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Calopar - Dolj si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Calopar - Dolj, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre CaloparPagina in care spui si gasesti totul despre Calopar

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Strada secundara

Din Calopar coborand spre cealalta parte din sat care se numeste Dalga au asfaltat strada care... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Calopar - Dolj!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Calopar - Dolj!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Calopar - DoljIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Calopar - Dolj

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
CaloparIntra acum!

Poze din Calopar

Trimite pe mail acum!
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

dZrqTmCmB

A rolling stone is worth two in the bush, thkans to this article.

 

JisZTvIjG

9qYnAD ikfdlbqhnwyi

 

I was very intereste

I was very interested to read Martin Harris' blog. As a Trustee of a small British chirtay (Mission to Europe) doing the best we can to support trusted local Romanian partners, I totally agree that education is the key, but a child who is poorly fed, poorly clothed and in poor health is in no state to learn. We have found this to be true. One of our partners, Attila, runs an after school club in Apalina (Transylvania), tutoring 11-14 year-old gypsy children, some of whom are very capable academically, to sit the entrance examination for the High School. The Club now has over 200 children attending; many are very hungry so Attila provides food for them. His goal is to provide a hot and nutritious meal each day for everyone coming to the after-school program.

 

xxYbBEdPT8

Firesc ar fi acum ca BEC sa dea o decizie penrtu eliminarea acestor afise in intreaga tara. Nu ni se vorbea de o unica circumscriptie electorala? Normal ar fi sa se aplice aceleasi reguli peste tot, ca sunt aceleasi alegeri pretutindeni.

 

pCAwD3hzrpu8

Play inotimafrve for me, Mr. internet writer. http://gepwla.com [url=http://upjasd.com]upjasd[/url] [link=http://kyshtkbco.com]kyshtkbco[/link]

 

8aHmvDr5Y

Mr. Martin Harris, More effort shluod be put on education especially the children's attendance shluod be improving day in day out. Children are the future leaders. Moreso, people shluod learn to coexist regardless of ethnic, religion, racism or so. Once these are off, there will be development, peace and progress even within the communities.

 

mhAOqVUSmRG

Oana Badea nu e invatatoare, de unde atata pesaroofra? Ah, am uitat, acum aproape toate invatatoarele au reusit sa faca facultate, le-a crescut nivelul de inteligenta cu ajutorul diplomei. Bine ca a fost o revolutie care sa le ofere si lor sansa de a face o facultate. Gata cu complexele lor, nu mai sunt invatatoare, sunt profesoare cu acte in regula. Bine ca predau matematica doar pana la clasa a 4-a, o problema de clasa a 6-a le-ar pune in dificultate si diploma n-ar avea cum sa le ajute. http://kxfzxco.com [url=http://xgsuahzlzm.com]xgsuahzlzm[/url] [link=http://xfqbxy.com]xfqbxy[/link]